Πληροφορίες Αποστολής

Ελλάδα
Η παράδοση των προϊόντων γίνεται με την ACS και τη Γενική Ταχυδρομική σε όλη την Ελλάδα.
Το κόστος αποστολής καθορίζεται από τον όγκο των προϊόντων της παραγγελίας σας.
Για προϊόντα μικρού όγκου αξίας άνω των 60€ τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία.
Σε περίπτωση που η παραγγελία περιλαμβάνει βαριά ή ογκώδη προϊόντα η αποστολή γίνεται με πρακτορείο μεταφορών κατόπιν συνεννόησης (+302810287473) για το κόστος της μεταφοράς.
Αν αντιμετωπίσουμε κάποια ιδιαίτερα προβλήματα (όπως έλλειψη συγκεκριμένου προϊόντος από τους προμηθευτές μας κλπ.) στην παράδοση των προϊόντων, ένας εκπρόσωπός μας θα σας καλέσει στο τηλέφωνο επικοινωνίας που έχετε δώσει προκειμένου να βρούμε μαζί μια λύση για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.
Όλες οι παραγγελίες που γίνονται ηλεκτρονικά μετά τις 16:00 , αρχίζουν να επεξεργάζονται από εμάς την επόμενη εργάσιμη μέρα. Όλες οι παραγγελίες χρειάζονται 2-5 εργάσιμες μέρες για να εκτελεστούν
Σε περίπτωση που τα προϊόντα που έχετε διαλέξει δεν βρίσκονται σε άμεση διαθεσιμότητα, η παραγγελία σας θα σταλεί από εμάς ακριβώς την ημέρα που θα συλλέξουμε τα προϊόντα. Αν, για κάποιο ιδιαίτερο λόγο, απαιτήσετε την παραγγελία σας νωρίτερα, μπορείτε να μας καλέσετε στο (+302810287473) για να εξετάσουμε την πιθανότητα της διαθεσιμότητας.
Εξωτερικό
Για χώρες εκτός Ελλάδος τα μεταφορικά χρεώνονται βάση του βάρους ή του όγκου.
Ο τρόπος πληρωμής για χώρες εκτός Ελλάδος γίνεται με κατάθεση στην τράπεζα ή με χρήση πιστωτικής κάρτας.